Afișez toate cele 16 rezultate

10,00 lei

Brelocul de lemn este un accesoriu inedit pentru a atașa setului de chei. Brelocul poate fi personalizat cu numele persoanei care are setul de chei sau denumirea unei încăperi.

50,00 lei

Calendarul din material de lemn pentru birou este un calendar care arată toate lunile anului pe o singură suprafață. Acesta este perfect pentru verificarea datelor și zilelor într-o singură privire rapidă.

60,00 lei

Calendarul din material de lemn pentru birou este un calendar simplu ce poate fi ajustat pentru fiecare lună a anului. El are un panou glisant care anulează necesitatea unui calendar cu pagini ce trebuiesc întoarse sau rupte.

140,00 lei

Calendarul din material de lemn pentru perete este un calendar care arată toate lunile anului pe o singură suprafață. Acesta este perfect pentru verificarea datelor și zilelor într-o singură privire rapidă.

150,00 lei

Calendarul din material de lemn pentru perete este un calendar simplu ce poate fi ajustat pentru fiecare lună a anului. El are un panou glisant care anulează necesitatea unui calendar cu pagini ce trebuiesc întoarse sau rupte.

2,00 lei

Creionul este și va rămâne clasic. Un creion personalizat prin gravură este cadoul perfect pentru persoanele dragi sau pentru angajații companiei. Cu gravură inclusă. Minim 30 bucăți.

28,00 lei

Cutia din material de lemn cu capac detașabil este locul potrivit pentru păstrarea obiectelor și accesoriilor de birou. Este un cadou potrivit pentru colegii de la locul de muncă sau prietenilor care le place să fie organizați.

28,00 lei

Cutia din material de lemn cu capac glisant este locul potrivit pentru păstrarea obiectelor și accesoriilor de birou. Este un cadou potrivit pentru colegii de la locul de muncă sau prietenilor care le place să fie organizați.

120,00 lei

Cutia din material de lemn în formă de carte este locul potrivit pentru păstrarea articolelor de birou ca un blocnotes cu creion sau a jucăriilor copilașilor.

120,00 lei

Cutia din material de lemn cu despărțitoare este potrivită pentru păstrarea bijuteriilor precum cerceii și inelele, ori a obiectelor de birou ca agrafele pentru hârtie.

200,00 lei

Cutia din material de lemn în formă de inimă este un cadou potrivit pentru persoanele care doresc să își păstreze bilețele, notițe sau accesoriile într-o cutie cu stil ce servește și a decorațiune.

120,00 lei

Cutia din material de lemn este locul potrivit pentru păstrarea sticluței de parfum. Decorațiunea are un decupaj cu motive romantice și protejează bine sticluța de parfum așezată înăuntru. Este un deosebit cadou de nuntă sau cu ocazia zilei de naștere.

12,00 lei14,00 lei

Penarul din material de lemn dă o notă clasică celor care își păstrează cu grijă pixul sau stiloul special. Penarul este un cadou excelent pentru angajați, manageri, prieteni și familie.

78,00 lei

Plăcuța cu suport de lemn este un cadou deosebit pentru prieteni dragi și familie cu diferite ocazii de bucurie.

78,00 lei

Suportul din material de lemn pentru pixuri este perfect pentru persoanele care își pierd mereu pixurile și creioanele prin sertare sau printre hârtiile de pe birou. Pereții suportului au decupaje cu diferite motive și dublează ca un obiect de decor pe biroul dumneavoastră.

24,00 lei

Suportul din material de lemn pentru telefon este locul potrivit unde să așezați telefonul mobil atunci când sunteți la birou. Astfel nu veți mai pierde telefonul printre hârtii sau alte obiecte.