Livrarea

 

Produsele comandate prin website u-deco.ro sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid sau pot fi ridicate de la sediul U-deco, str. Martir Dan Carpin nr. 34, Timisoara.

Transportul produselor comandate se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier sau TNT cu care societatea noastra are incheiat contract de livrare. Aceaste firme asigura livrarea comenzii intr-un interval de 24-48 de ore de la expedierea acestora, in localitatile in care exista puncte de lucru FAN Courier, pretul standard al transportului fiind 25 RON si este suportat de catre client. La coletele voluminoase taxa de transport poate creste cu 1 Leu / Kg.

In cazul comenzilor care depasesc valoarea de 300 RON, U-deco suporta contravaloarea transportului catre oricare din localitatile in care exista un punct de lucru FAN Courier. Lista cu localitatile in care exista punct de lucru FAN Courier se gaseste la adresa www.fancourier.ro.

Daca destinatia comenzii este o localitate in care transportatorul FAN Courier nu are punct de lucru si comanda depaseste valoarea de 300 RON, U-deco suporta contravaloarea transportului pana in localitatea cea mai apropiata in care exista un punct de lucru FAN Courier.

Recomandam verificarea coletelor in momentul receptiei, in scopul preintampinarii unor eventuale neplaceri!